Coaching Fest

A rendezvény kezdete: 2017.11.25 09:00
A rendezvény vége: 2017.11.25 17:00
Helyszín neve: Bijó Rendezvényközpont
Helyszín címe: 1138 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98.

Coaching Fest

a CoachOK Szakmai Szövetség Nyílt napja

 

 pexels-photo-623080

 

Őszi nyílt napunkon több terület felé nyitunk, három teremben, három nagy életterülettel foglalkozunk előadások és workshopok keretében. Ezek a következők:

Munka-magánélet egyensúlya, karrier
A life-coaching és az üzleti coaching határa ez a terület. Karrier döntések támogatása, én-idő, és módszerek, hogy megtaláld a saját sikerességet útját.

Örömforrások, életöröm
A hétköznapi örömök megteremtésének módszereiről, az örömforrások feltárásásról, az örömforrások, mint erőforrások megéléséről, az életközepi válságról.

Testi-lelki egészség
Hogyan támogatja a coaching a testi- és lelki egészség megteremtését? A tavaszi nyílt napunkon megnyitott témát most tovább szélesítjük.

 

Rendezvény időpontja:             2017. november 25. – szombat
Rendezvény helyszín:                H2 Rendezvényközpont (1138 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98.

Regisztráció
A nyílt napon és a workshopokon való részvétel online regisztrációhoz kötött!
Az online regisztráció határideje: 2017. november 22. 24:00
Egyéni coaching ülésre a helyszínen, érkezési sorrendben lehet regisztrálni.

Az online regisztrációt már lezártuk, de ne aggódjon!
Ha részt kíván venni a rendezvényen, akkor szeretettel várjuk, a helyszínen lesz lehetősége megvásárolni a belépőt.

Regisztrációs díj
Az eseményen való részvételével a CoachOk Szakmai Szövetség munkáját támogatja.

Regisztrációs díj 2017. november 22-ig beérkező átutalás esetén: 2.500 Ft/fő.

Regisztrációs díj 2017. november 22. után beérkező átutalás esetén, valamint a helyszínen fizetve: 3.500 Ft/fő.
(A jegyár áfamentes, 1 fő belépésére jogosít fel, a helyszíni fogyasztás a résztvevő saját költsége.)

Program
8.30-9.00:    Regisztráció
9.00-9.10:    A rendezvényt megnyitja Baska Judit, a CoachOK Szakmai Szövetség elnöke
9.10-16.20:  Előadások, workshopok és egyéni coaching ülések párhuzamosan - workshopokra és egyéni ülésre a helyszínen lehet regisztrálni
16.25:           Nyílt nap zárása

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Részletes program:

9.00 - 9.10 Megnyitó
ELŐADÁSOK WORKSHOPOK
időpont előadó terem időpont Testi-Lelki Joy Karrier - Magánélet
9.10 - 9.40 Kolozsvári Marianna: A nevetés, mint mindennapi örömforrás – WORKSHOP
9.30 - 10.50 Petik Rozália: ÖnTUDATOS Mozgás, ÖnTUDATOS élet:
Úgy táncolj, ahogy Te fütyülsz!
Balogh Ingrid: IGEN! Co-Active workshop örömbányászoknak Vantulek Zsolt: Nézőpontok –
Points of You Experiential Encounter
9.45-10.10 Montorffy Letti: Boldog Napok OFFLINE
10.15 - 10.40 Koskovics Éva: Start/REstart
10.45 - 11.30 Csuport László: A várva várt váratlan. Mi a szerencsés véletlenek szerepe életünkben?
11.00 - 12.25 Rácz Krisztina - Szabó Gyula: kiEGÉSZítés Montorffy Letti: Boldog Napok OFFLINE John Emese: Karácsonyi határidőnapló
11.35 - 12.00 Rákóczi Erika: Lelked szerint
12.05 - 12.30 Vadas János: Kispapa coaching
12.30 - 13.20 ebédszünet
13.20 - 13.45 Vantulek Zsolt: Párkapcsolatról provokatívan 13.30 - 14.55 Bakos Zsuzsi: Kibújnál a bőrödből? Rákóczi Erika: Lelked szerint Medgyesi Krisztina (ACC): Döntéstámogatás fókuszolás-orientált coachinggal
13.50 - 14.15 Dr. Tábor István: Krízisből egyensúlyba? Segít a reziliens életszemlélet!
14.20 - 14.45 Petik Rozália: Tánc a life coachingban – nomaDance coaching
14.50 - 15.15 Kuczik Rita: Home office
15.00 - 16.20 Kovács Tünde - Molnár Móni: Tudatosság – Önismeret – Színek Vollner Judit: "Szeretném magam megmutatni, hogy látva lássanak..." –
a JÁTÉK mint örömforrás
Bodó Andi: Ha tudtam volna, úgy csináltam volna
15.20 - 15.45 Monoszlai Ági: Szaunázz! a testi-lelki megújulásért…
15.50 - 16.15 Leba Krisztina: Az egészség "tünetei" –
a pozitív pszichológia a coachingban
16.25 - 16.40 A Coaching Fest zárása


Előadások:

Kolozsvári Marianna: A nevetés, mint mindennapi örömforrás - Workshop
Minden ember számára fontos, hogy élvezze az életét, egészségben, harmóniában éljen a családjával, barátaival és a környezetében lévő emberekkel. A workshopon az okok és feltételek nélküli együtt-nevetést gyakoroljuk egymás közt. Nem egymáson, hanem egymással, a közös haszon érdekében nevetünk ilyenkor, s ehhez különösebb humorérzék sem kell. A tartós nevetés, az avval járó intenzív, felfokozott légcsere felér egy lazító relaxációval és a kitartó nevetés egyfajta aktív meditációvá válhat. A nevetés kikapcsolja az elmélyülést akadályozó, önmagunkkal folytatott állandó belső párbeszédet, jobban a jelenben tart. A szokásosnál jobban összehangolódik a jobb és bal agyfélteke működése, kibontakozik a játékos kreativitás, háttérbe szorulnak a negatív érzelmek.A workshop résztvevői a saját bőrükön tapasztalhatják meg az együtt nevetés jótékony, stressz oldó, boldogságot növelő és örömöt adó hatását.
vissza a programhoz

 

Montorffy Letti: Boldog Napok OFFLINE
A Boldog napjaim offline című előadásom egy több héten át tartó de összesen 18 napos offline kísérletről fog beszámolni, amelyben leírom a tapasztalásaimat, észrevételeimet és a felmerülő kérdéseimet.  Előnyöket, hátrányokat, örömöket, frusztrációkat. Hogyan sikerült nekem heti 3 napot teljesen netmentesen eltöltenem. A workshop pedig ezekre a felfedezésekre épül, és önismereti workshop lesz, amelyhez netet és facebookot illetve fotókártyákat fogunk használni.
vissza a programhoz

 

Koskovics Éva: Start/REstart
Életünkben több olyan időszak is lehet, amikor nehezen kezdünk el valamit, vagy nehezen hagyunk fel valamivel és kezdünk bele újba. Ilyen lehet a pályakezdés, a gyerekvállalás utáni időszak, vagy később, amikor szeretnénk valami mással foglalkozni, mint korábban. De az élet váratlan, vagy éppenséggel törvényszerű eseményei, nagy változásai után is sokszor rákényszerülünk drasztikus lépések megtételére, új életre való berendezkedésre (válás, gyerekek kirepülése, költözés, stb.). Ilyenkor mindig jó, ha van valaki, akivel tudunk beszélgetni a gondolatainkról, akikkel megoszthatjuk félelmeinket, kétségeinket. Jó, ha valaki megerősít magunkban, ha felvet olyan szempontokat, amelyekre magunktól nem gondolnánk, ha netán segít megtenni az első lépéseket és figyel ránk, ne hátráljunk meg idő előtt.
vissza a programhoz

 

Csuport László: A várva várt váratlan. Mi a szerencsés véletlenek szerepe életünkben?
Mind az emberiség, mind az egyes emberek élettörténetét végigkísérik a szerencsés véletlenek. Van, akinek több, van, akinek kevesebb jut belőle. A véletlen sokszor meglepő felismeréseket szül. Gondolkodtál már azon, hogy vajon mi a közös a penicillin, Amerika felfedezése, és egy váratlan, de mégis életre szóló találkozás között? Hogy az életünket, életedet, hányféle véletlen befolyásolja a karrierválasztástól, a párválasztásig? Már ha egyáltalán beszélhetünk véletlenekről, hiszen sokan gondolják úgy, hogy bármi, ami történik velünk az egyáltalán nem tekinthető véletlennek. Csöngött a telefon, amikor a rég nem látott barátodra gondoltál? Vagy éppen váratlanul találkoztál vele? Átéltél már különös, elgondoltató egybeeséseket? Töprengtél azon, vajon tudjuk-e befolyásolni a szerencsés események alakulását? És ha igen, hogyan? Mekkora a mozgásterünk, mennyiben vagyunk, lehetünk sorsunk alakítói? Az összes benned felmerülő kérdésre az előadás nem biztos, hogy választ ad. Az viszont biztos, hogy elgondolkodtat és inspirál.
vissza a programhoz

 

Rákóczi Erika: Lelked szerint
Az előadásban megismerhetjük a lélek különböző megközelítéseit,a lelki nyugalom megteremtésének lehetőségeit. Miközben zajlik az élet körülöttünk, ha csendben maradunk, a lelkünk üzen nekünk. Néha jól érezzük magunkat, néha szomorúak vagyunk. Hogyan csendesedhetünk el, hallhatjuk meg lelkünk hangját és hogyan fogadjuk el, hogy a pozitív gondolkozásunk és a tudatosságunk mellett, néha nehezebb időszakaink is vannak? Milyen eszközök segíthetnek minket abban, hogy alapvetően jól érezhessük magunkat.
vissza a programhoz

 

Vadas János: Kispapa coaching
Apának lenni érték és élmény. A kisPapa Coaching - az Apa Közösség azért jött létre, hogy mi: férfiak, apák, férjek, pasik meg tudjuk osztani egymással gyerekvállalással kapcsolatos élményeinket, kérdéseinket, aggodalmainkat, tudásunkat, örömünket. Kiborít a dackorszak? Úgy érzed sokszor elveszted a fejed? Karriert is építenél, de otthon is lennél? Szülés után szeretnétek újra egymásra találni a pároddal? Ezekkel a dilemmákkal nem vagy egyedül! Vadas János vagyok, fejlesztő coach és apuka. Az én történetem a kislányom születésével kezdődik. Nem szeretnék mást, csak egyre jobb apa lenni. Hogy ne csak a feladat része jusson nekem, hanem az öröm is. Anyának lenni ösztönös, az apaság tanulható. Ebben segít a kisPapa Coaching. Én abban hiszek, hogy ahogyan egymással bánunk, az az igazi terápia. Tegyél magadért, hogy a legjobb saját magaddal ajándékozhasd meg a gyermekedet!
vissza a programhoz

 

Vantulek Zsolt: Párkapcsolatról provokatívan
Provokálunk, és felkavarjuk a leülepedett dolgokat Vantulek Zsolttal. Az előadáson a következő témákról beszélgetünk, és rengeteg új szempontból, tágabb perspektívából kapunk rálátást: párkapcsolati típusok David Deida szerint, Hogyan működünk a kapcsolatban? tudunk igazán férfiak és nők lenni? ha nem, miért nem? Miért maradunk olyan kapcsolatban, ami alapvetően nem jó? Megcsalás, hazugságok. Mi a könnyebb? kilépni, vagy rendbe tenni? Párkapcsolat, ideális társ (létezik-e, hol van, miért nem jön). Önszeretet-érdekérvényesítés-önzés, ki nekem a legfontosabb? Múltbéli kötődések, sikerek, kudarcok, kapcsolatok, exek. Ha úgy élsz, ahogy szeretnél, mit szólnak ez emberek? tudod egyáltalán, hogy szeretnél élni? Jár-e nekem a boldogság, mit várok el a páromtól? Ikrek (kutya, macska, fókusz). Szülői, generációs minták, társadalmi elvárások. Férfi-női kommunikáció. Elvárások, szándéknélküliség. Párkapcsolati dinamika: anya-gyerek, apa-gyerek működés: nincs szex. Polaritás, ennek hiánya, nincs szex. Milyen a jó szex? A témát többek között David Deida tanításai alapján, saját tapasztalatok és szempontok bevonásán keresztül dolgozzuk fel.
vissza a programhoz

Dr. Tábor István: Krízisből egyensúlyba? Segít a reziliens életszemlélet!
Előadásomban saját esetemet mutatnám be, hogy amikor 10 évvel ez előtt egy céges krízissel szinte egy időben halaszthatatlanná vált koponya műtét után bekövetkezett teljes látásvesztésem ellenére hogyan sikerült talpra állnom.
Abban az adott helyzetben az addig általam sikeresen vezetett vállalat  kényszerű szervezeti átalakuláson ment keresztül, ami nem kevés üzleti kockázatot jelentett.A  látásvesztés pedig nem növelte a megoldási esélyeket.
Mégis, hol  volt felfedezhető a  7 reziliencia faktor és az végülis hogyan vezetett sikerre, az egyensúlyok helyreállításában mind a céges karrieremet, mind pedig a magánéletemet illetően.
vissza a programhoz

 

Petik Rozália: Tánc a life coachingban - nomaDance coaching
Célom a coaching tánccal történő kreatív ötvözése, a résztvevőknek lehetőséget biztosítani arra, hogy felismerjék az önmagukban rejlő lehetőséget, melyet a tudatos mozgás ad.Mozgásunk és tudatunk összefüggése, egymásra gyakorolt kölcsönhatása ma már elfogadott tény. Szeretnék ezért egy olyan eszközre rávilágítani, ami mindenkinél rendelkezésre áll, ráadásul a leginkább személyre szabott: ez pedig a saját testünk, illetve az, ahogy és amilyen mozdulatokat létre tudunk hozni, a tudatosság által formálni. Célom, hogy ezzel is serkentsük a pozitív gondolkodást, megteremtsük a harmóniát testünk-lelkünk és elménk között, mely utóbbit az egészség fő alapjának tartok.Ennek a "teremtésnek" eszköze a tánc, részben, mint a kommunikáció egy - nyelvnél is univerzálisabb - eszköze,  vagy legalábbis azok a táncmozdulatok, melyeket a nomádok örökségeiben lelhetünk fel: hiszen fontos, hogy a mozdulatok, melyeket életre hívunk szintén hordozzák mindazt, ami a coachingnak is sajátja: nyílt, szabad, rugalmas attitűd, strukturált, rendszerezett és célra orientált, személyre szabott. A módszerem alkalmazási területeink keresztül szeretném szemléltetni annak hatékonyságát: asszertivitás fejlesztése, párkapcsolati coaching, test(súly)kontroll, életszerepek közötti egyensúly megteremtése, önismeret mélyítése és az öröm megélése. Kommunikáció – kapcsolatok – önkép – (test)tudat és EGÉSZség, együttMŰKÖDÉS, szerepek és (meg)oldások: mindenkiben ott a válasz és mindenkinél ott az ehhez vezető leginkább személyre szabott eszköz: a test.
vissza a programhoz

 

Kuczik Rita: Home office
1.Vállalkozók Tudásközösségének egyik bedobott témája a Home Office volt.Teljesen körbejártuk minden elemét, előnyeit – hátrányait. Mikor célszerű és mikor nem. Hogyan befolyásolja a mindenapjainkat az üzleti élet. Milyen lehetőségek kínálkoznak azoknak, akik most indítanak vállalkozást.
2. Kiszervezett munka: TÁVMUNKA, kinek vált be és kinek nem?
vissza a programhoz

 

Monoszlai Ági: Szaunázz! a testi-lelki megújulásért...
Tudod, hogy mire képes a szauna? Tudod, milyen hatást gyakorol testedre, lelkedre, ha egészségesen szaunázol? Tudod-e mik az egészséges szaunázás szabályai? Voltál már szaunamester által vezetett szauna-programon? (Tudod-e, mennyivel ad többet? Mi az a szauna-orgazmus?) Egy olyan közeget szeretnék megmutatni számodra, ami szerethető, hiszen nem kell mást tenned, csak azt megengedni magadnak, hogy jól érezd magad...
vissza a programhoz

 

Leba Krisztina: Az egészség “tünetei” – a pozitív pszichológia a coachingban
Milyen "tünetekből" ismerjük fel a lelki egészséget? Hogyan járul hozzá a coaching a jól-létünk fejlesztéséhez? Hogy kapcsolódnak ide az erősségeink? És mi a jelentősége annak, ha az egészségről és a betegségről két összefüggő, mégis különböző dimenzióként gondolkodunk?
A téma kibontásához a pozitív pszichológia coachingba ültethető modelljeit használjuk.
vissza a programhoz


Workshopok:

Petik Rozália: ÖnTUDATOS Mozgás, ÖnTUDATOS élet: Úgy táncolj, ahogy Te fütyülsz!
Mozgásunk és tudatunk összefüggése, egymásra gyakorolt kölcsönhatása ma már elfogadott tény. Szeretnék ezért egy olyan eszközre rávilágítani, ami mindenkinél rendelkezésre áll, ráadásul személyre szabott: ez pedig a saját testünk, illetve az, ahogy és amilyen mozdulatokat létre tudunk hozni, a tudatosság által formálni. Célom, hogy ezzel is serkentsük a pozitív gondolkodást, megteremtsük a harmóniát testünk-lelkünk és elménk között. Ennek a "teremtésnek" eszköze a tánc, részben, mint a kommunikáció egy - nyelvnél is univerzálisabb - eszköze, vagy legalábbis azok a táncmozdulatok, melyeket a nomádok örökségeiben lelhetünk fel: hiszen fontos, hogy a mozdulatok, melyeket életre hívunk szintén hordozzák mindazt, ami a coachingnak is sajátja: nyílt, szabad, rugalmas attitűd, strukturált, rendszerezett és célra orientált, személyre szabott. Szeretném, ha az érdeklődőknek testközelben nyílna alkalmuk saját élmény szerzésére és kipróbálni a táncot úgy, mint a személyes fejlődés eszközét.
vissza a programhoz

 

Balogh Ingrid: IGEN! Co-Active workshop örömbányászoknak
Mivel teremtesz örömet az életedben? Mi az, ami felbosszant es lehúz? Mit kezdesz a szembejövő körülményekkel és reaktív érzéseiddel? Ezekre a kérdésekre keressük a választ a Co-Active Coaching eszközein keresztül. Amire számíthatsz: gyakorlati tapasztalás, játékosság és elmélyülés.
vissza a programhoz

 

Vantulek Zsolt: Nézőpontok - Points of You Experiential Encounter
A Points of You inspiratív, játékos, fototerápiás eszközeivel fedezünk fel új, akár ismeretlen nézőpontokat saját témánkkal kapcsolatban. A jó hangulat, az AHA-élmények, az új nézőpontok mindegyike garantált.
vissza a programhoz

 

Rácz Krisztina - Szabó Gyula: kiEGÉSZítés
Egy jó kis wellness programmal várunk. Most nem biztos, hogy beizzítjuk a szaunát, de sok minden más még előkerülhet. A workshopon egy egyszerű eszközzel feltérképezzük saját jóllétünket – testi, lelki, szociális és spirituális értelemben. Megnézzük a jóllét 12 dimenzióját és kiderül, mely területeken érdemes előbbre lépnünk. Megismerkedünk a Betegség-jóllét kontinuummal és a Jéghegy modellel, hiszen egészségi állapotunk csak a jéghegy csúcsa, a lényeg, hogy mi van alatta… Gyakorlati eszközökkel, módszerekkel készülünk, hogy mindenki kapjon olyan kézzelfogható megoldást, amit már akár aznap beépíthet a mindennapjaiba. Fontos, hogy Te is hozd magaddal saját ötleteidet, bevált gyakorlataidat, hiszen ezeket egymással megosztva tudjuk gazdagítani modellünket.
vissza a programhoz

 

Montorffy Letti: Boldog Napok OFFLINE
A workshopon elsősorban azokat az apró, kreatív trükköket fogjuk megbeszélni, gyakorolni, amelyekkel képes leszel tudatosan választani, mikor legyél offline és mikor online, ahhoz, hogy az életedet te irányítsd és ne az online tér formálja.
vissza a programhoz

 

John Emese: Karácsonyi határidőnapló
Észrevetted, már megint éppen csak egy hónap van hátra a Szentestéig. Ha idén nem akarsz rohanni és tudatosan élnéd meg ezeket a heteket , napokat, most itt az alkalom, hogy másfél órában átgondold, milyen feladatok, nehézségek, határidők vannak előtted. Mi mindenre kell felkészülnöd? Kikre és mikre érdemes gondolnod? Hogyan oszthatod be legjobban energiád és időd.
vissza a programhoz
        
Bakos Zsuzsi: Kibújnál a bőrödből?
Előfordult már veled, hogy te inkább magadba zárkóztál volna, de a bőröd elárulta a lelki állapotodat? Tele lettél foltokkal, pattanásokkal, kiütésekkel, túlcsordultál, belülről egyre jobban irritált valami? A bőrünk véd minket, és ha ez a fontos burok repedezni kezd, a tüneti kezelés már kevés. Ki kell derítenünk, mire lettünk érzékenyek, és mi dolgunk van a sebezhetőségünk felvállalásával? Életmódcoachként irányt szeretnék mutatni neked ahhoz, hogy szó szerint jobban érezd magad a bőrödben. Én bejártam már ezt az utat, gyere velem!
vissza a programhoz

 

Rákóczi Erika: Lelked szerint
A Lelked szerint előadás folytatásaként a workshop során megtalálhatjuk, mi magunk milyen eszközöket használunk ösztönösen lelki békénk megőrzése érdekében és megismerjük a csoport tagjainak módszereit is.
vissza a programhoz

 

Medgyesi Krisztina (ACC): Döntéstámogatás fókuszolás-orientált coachinggal
Hogyan tudod támogatni azt a döntéshelyzetben lévő ügyfelet, aki az ülés előtt már mindent százszor átgondolt, és teljesen el van akadva? Mit csinálsz, amikor az ügyfél semmilyen kapcsolatban nincs a vágyaival? Mit teszel, amikor az ügyfél beszél valamiről, de az intuíciód azt súgja, hogy közben itt valami egészen más történik? A fenti helyzetek kezeléséhez (is) kínál megoldást a fókuszolás-orientált coaching eszköztára. A fókuszolás megismerése és használata nem csak coaching módszereinket gazdagítja: az önismereti és szupervíziós munkához is szelíd, mégis nagyon hatékony támogatást nyújthat. Coach-ként, fókusz trénerként és magánemberként egyaránt lelkesen ajánlom a módszert, melynek rengeteget köszönhetek. A workshopon röviden bemutatom a fókuszolást, és a fókuszolás-orientált coaching alapjait. Gyakorlati példákon keresztül nézzük meg, hogyan integrálható a fókuszolás a coaching eszköztárába. A résztvevők rövid saját élményen keresztül is bepillantást nyerhetnek a módszerbe.
vissza a programhoz

 

Kovács Tünde - Molnár Móni: Tudatosság - Önismeret – Színek
Az önismereti-művészetterápiás műhelymunka egy 3 alkalmas workshop sorozatnak egy kisebb, bemutató része. Coaching oldalról a DISC viselkedési és kommunikációs módszerre, és önismereti kérdésekre építettük, melybe művészetterápiás feladatokat is elhelyeztünk úgy, hogy azok kiegészíti és megerősítik az önismereti élményt.
vissza a programhoz

 

Vollner Judit: "Szeretném magam megmutatni, hogy látva lássanak..." - a JÁTÉK mint örömforrás
Huizinga a Homo ludens című alapművében a játékról összegzést is ad: a rituális játékot játszó ember valamiképp újrajátssza azt a kozmikus "játékot", amelyet maga az Isten játszott, illetve játszik. A szociális játékok egyik indítóoka a szereplési vágy. Ezen alapul a “Most mutasd meg!”-nek és mai változatának, az Activitynek népszerűsége. Ki ne ismerné azt a bizsergető érzést, amikor sikerült jól szerepelni, értelmesen felszólalni, vagy hitelesen utánozni valakit, akár egy idézetet szépen elmondani? Felnőttkorunkban azonban a gátlások gyakran megakadályozzák ennek a gyermekkorban még természetes és ösztönös játékosságnak a sikerélményét. A workshop célja, hogy a természetes szereplési vágy megvalósulásához adjon bátorságot, gyakorlati útmutatót. A felszabadult, vidám hangulat garantált!
vissza a programhoz

 

Bodó Andi: Ha tudtam volna, úgy csináltam volna
Vajon vannak olyan eszközök és módszerek, melyeket jó lett volna ismerned akkor, amikor valamin változtatni akartál? És ha akkor nem is tudtad, szeretnéd most tudni? A work shopon olyan szemléletmódot és hozzá néhány eszközt mutatok be, amelyek használatával nagyobb eséllyel indulhatsz el a sikeresség útján.
vissza a programhoz

 Coach Menu
         
escort bayan escort